мвр

Пронајдени се 95 резултати на тема „мвр“
Македонија

Со шест месеци работно искуство во МВР доделила милионски бизнис за возачки испити на млад сопственик

Со шест месеци работно искуство во Министерството за внатрешни работи и ниту еден ден искуство во областа на сообраќајот, Сунчица Алексовска,...
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Или МВР нека го покаже работниот налог за викенд во Охрид на началникот на Алфите или истиот да си поднесе оставка и одговара

Тоа што МВР го крие наводниот работен налог за началникот на Алфите кој бил на викенд во Охрид со службено возило е доказ дека сведоци...