Хроника 07. март 2021. / 22:13

Растурена свадба во хотел во Тетово, приведени неколку лица

Растурена свадба во хотел во Тетово, приведени неколку лица

Во Тетово вечерва е затворен хотелот „НБ” каде се одржувала свадбена веселба.

Според информациите кои ги објави Државниот пазарен инспекторат бил приведен и управителот.

Од МВР најавуваат повеќе информации во текот на утрешниот ден.