Хроника 06. март 2021. / 18:31

МВР започна акција за сузбивање на трговија со дрога во Гевгелија

МВР започна акција за сузбивање на трговија со дрога во Гевгелија

Во Гевгелија во тек е акција за сузбивање на нелегална трговија со дрога. Запленета е марихуана, а има и приведни лица, потврдуваат од МВР.

Од МВР повеќе детали за акцијата најавуваат за утре.

Одредени медиуми објавија податоци дека станува збор за поголема количина дрога.