Македонија 01. јули 2019. / 19:36

Во 21:00 часот „Лидер“ открива ексклузивни материјали: Огромен скандал, за малку ќе се судреле два авиони поради негрижа на властите

Во 21:00 часот „Лидер“ открива ексклузивни материјали: Огромен скандал, за малку ќе се судреле два авиони поради негрижа на властите

Во 21 часот на „Економски Лидер“ ќе бидат обелоденети ексклузивни детали за несреќа која пред еден месец за малку била избегната на македонското небо, кога поради негрижа на М-Нав, за малку ќе се судреле два авиони.

Ќе објавиме ексклузивни детали и снимки од настанот.