зоран заев

Пронајдени се 27 резултати на тема „зоран заев“
Македонија

Специјално за сопругата на Премиерот: Градска болница воведе нов метод на оперирање – со нови апарати

Специјално за сопругата на Премиерот Зоран Заев, градската општа болница „8 Септември“ во Скопје воведе нови методи за операција, користејќи...