влада

Пронајдени се 89 резултати на тема „влада“
Македонија

Владата демантира: Вицепремиерот Лика доаѓа на работа – прераспределбата на „рамковните вработувања“ е во тек

Сите членови на Владата, вклучително и вицепремиерот Хазби Лика, ги извршуваат своите обврски и задачи предвидени со законските прописи,...