скандал

Пронајдени се 27 резултати на тема „скандал“
Македонија

Милионски скандал во Министерството за образование – склучени два договори во четири очи за набавка на учебници

Aлфа открива нов голем финансиски скандал. Министерството за образование и наука во четири очи склучи два договори тешки околу 5,3 милиони...