Македонија 10. септември 2019. / 22:04

ЕКСКЛУЗИВНИ ДЕТАЛИ ОД ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА: Власта прави се преговорите да пропаднат

ЕКСКЛУЗИВНИ ДЕТАЛИ ОД ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА: Власта прави се преговорите да пропаднат

Два часа по почетокот се уште трае средбата Мицкоски – Заев.

Извор од преговорите ексклузивно за „Лидер” брифира дека тие одат во ќорсокак.

Власта ги гуши преговорите, очигледно не сака договор. Преговорите се вртат во круг. Преговарачкиот тим на власта разговорите ги враќа на прашања кои се сметаа за затворени. Очигледно е дека власта не сака договор. – брифира изворот на Лидер од преговорите.