Сцена 12. септември 2018. / 12:11

Тамара Тодевска – ми го прекрстивте детето

Тамара Тодевска – ми го прекрстивте детето

Глуви телефони, вели Тамара Тодевска, која во премиерното издание на новото естрадно шоу „Ексклузив“ на 1ТВ, Тамара Тодевка откри како ќе се вика нејзиниот син. Но, на нејзиното планирано име, се слуша едно непостоечко „т“.

Не е Дарент, туку Дарен – вели пејачката, која треба да се породи за неколку месеци.
Тамара и нејзиниот сопруг Александар Димитровски – Мачка веќе ја имаат двегодишната Хана.