Македонија 10. март 2021. / 15:23

(ВИДЕО) Дали Левица ќе сноси одговорност доколку граѓаните добиваат казни за бојкот на пописот?

(ВИДЕО) Дали Левица ќе сноси одговорност доколку граѓаните добиваат казни за бојкот на пописот?

Гостин во Утро со Златев на Лидер ФМ беше пратеникот на Левица, Борислав Крмов.

Целото интервју може да го погледнете во продолжение.