Македонија 12. март 2021. / 10:00

(ВИДЕО) УТРО СО ЗЛАТЕВ: Опозицијата фрли ракавица! Пратеник да може да се стане само без двојно државјанство

(ВИДЕО) УТРО СО ЗЛАТЕВ: Опозицијата фрли ракавица! Пратеник да може да се стане само без двојно државјанство

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски во утринскиот поткаст на Радио Лидер објави предлог кој ќе биде доставен до Собранието, а тоа е пратеник да може да се стане само доколку кандидатот нема двојно државјанство.

Во емисијата се разговараше за сите актуелни политички збиднувања, а целиот разговор може да го погледнете во продолжение.