Македонија 12. февруари 2019. / 11:27

ВО ЖИВО: Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Влада

ВО ЖИВО: Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Влада

Пред Владата започна церемонијата на подигање на знамето на НАТО. Следете во живо: