знаме

Пронајдени се 5 резултати на тема „знаме“
Македонија

Бошњаковски: Ќе ги менуваме личните карти, пасошите и возачките – во нив ќе стои Северна Македонија

Од Владата известуваат дека интерпретацијата на делови од договорот од страна на грчката влада не соодветствува со оригиналните делови. „Договорот...