Македонија 14. June 2018. / 11:09

Николоски: Бидете со ВМРО-ДПМНЕ, заедно ќе ја спречиме промената на името!

Николоски: Бидете со ВМРО-ДПМНЕ, заедно ќе ја спречиме промената на името!

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, преку Фејсбук пост ги повикува граѓаните да застанат со неговата партија за заедно да ја спречат промената на Уставот со цел промена на името.