македонија

Пронајдени се 71 резултати на тема „македонија“
Регион

Дачиќ со нови провокации: Дајте малку да се спуштиме на земја, не може ние да ги нарекуваме Р.Македонија, а тие да го признаваат Косово

Нова стрела кон Македонија од шефот на српската дипломатија, Ивица Дачиќ. Македонците протестираат кога ги нарекуваме БЈРМ, но кога...