Македонија 14. март 2021. / 15:26

(ФОТО) Николоски објави документи од Централниот регистар на Хонгконг за фантом фирмата „Стабри“

(ФОТО) Николоски објави документи од Централниот регистар на Хонгконг за фантом фирмата „Стабри“

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Алекдандар Николоски објави екслузивни документи од Централниот регистар на Хонгконг.

ТОј посочува дека од документите се гледа оти  „ФАНТОМСКАТА Стабри е регистрирана во СЕПТЕМВРИ 2017, а Заев формираше Влада во МАЈ 2017“.

„2. Има САМО 3 вработени
3. Преку таа фирма оди обидот за набавка на вакцини по ЦЕНА 2 ПАТИ ПОВИСОКА од таа по која се продаваат вакцините. Наместо 25-30 долари вакцините се купуваат за ФАНТАСТИЧНИ 62.5 долари
ОСТАВКИ веднаш! Алчноста и криминалот на Заев чинат човечки животи!“, напиша Николоски на „Фејсбук“.

ЕКСКЛУЗИВНО документи од Централен регистар на ХОНГ КОНГ од кои се гледа:

1. ФАНТОМСКАТА Стабри е регистрирана во…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Sunday, March 14, 2021