промена на името

Пронајдени се 33 резултати на тема „промена на името“
Македонија

Протести за зачувување на уставното име: Ечат македонски песни, се веат македонски знамиња, се чита стихотворба за Иванов

Баскерџијата Кристијан Бенито прочита авторска стихотворба во чест на Ѓорѓе Иванов и неговиот отпор кон договорот од Преспа за време...