Македонија 18. септември 2019. / 21:40

Димитров се пожали: И јас си имам мака со Обвинителството

Димитров се пожали: И јас си имам мака со Обвинителството

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски кажа дека нема доверба во Обвинителството за да ги достави фактите со кои располага поврзани со корупцијата во власта, но најави дека ќе бидат објавени во јавноста.

– Ќе се изнагледате корупција. – кажа Николоски и најави дека располагаат со документи против власта кои ќе бидат објавени на прес-конференции.

Шефот на македонската дипломатија Никола Димиторв, пак, се пожали дека има проблем со Обвинителството.

– И јас си имам мака со Обвинителството. – рече Димитров, а не бил задоволен бидејќи не реагирало по истрагата за неговата лажна оставка.