Македонија 13. март 2021. / 11:54

Вицепремиерот Димитров позитивен на коронавирус

Вицепремиерот Димитров позитивен на коронавирус
Фото: МИА

Вицепремиерот задолжен за европски прашања Никола Димитров е позитивен на коронавирус.
Тој ова го објави на неговиот Фејсбук профил.

-Се подготвував за посета на Луксембург, ама тестот покажа дека јас веќе сум имал опасен „гостин”. Нека продолжи да вирее без да го забележувам многу и побрзо да го снема. Чувајте се луѓе, да сте здрави и живи сите!, напиша вицепремиерот за европски прашања во својата објава.