Никола Димитров

Пронајдени се 91 резултати на тема „Никола Димитров“
Македонија

Димитров: Успеавме да ги затвориме прашалниците за тоа кои сме, дали сме македонци, и дали зборуваме на македонски јазик

Голема историска година имаме пред нас со големи крстосници. Патиштата ни се отвораат за НАТО и имаме големо ветување за во јуни 2019 за...