Занимливости 01. December 2018. / 12:22

„Блек Фрајдеј“ во Штип како во Америка: Турканици за попусти (ВИДЕО)

„Блек Фрајдеј“ во Штип како во Америка: Турканици за попусти (ВИДЕО)

Вчера во трговски центар во Штип се организираше наградна игра и големи попусти на дел од производите.

Сцената со отворањето и турканиците потсетуваа на оние за „Блек фрајдеј“ во Америка, а самите Штипјани се споредија со тепачките во Лидл во Србија за ефтини пилиња.

„Војна во Штип“, „се тепаа први да влезат, а ништо не купија“, беа само дел од коментарите на социјалните мрежи.