Штип

Пронајдени се 16 резултати на тема „Штип“
Македонија

НАШ АМАНЕТ,НАША ДОЛЖНОСТ – На 30.03.2018 год. Студентите од Штип повикуваат на марш за заштита на македонските интереси

Студентите на Универзитетот од Штип Гоце Делчев најавуваат судентска етно-културна манифестација Студентите од Унивезитететот „Гoце...