Македонија 20. февруари 2021. / 20:55

Мицкоски во Штип: Да си ја вратиме државата, да ја обезбедиме заедничката иднина

Мицкоски во Штип: Да си ја вратиме државата, да ја обезбедиме заедничката иднина

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ вечера беше во посета на Штип. Мицоски нагласи дека е потребно да си ја вратиме државата, да ја обезбедиме заедничката иднина.

Вечерва во Штип, на состанок во Општинскиот комитет. И повеќе генерации на заедничка маса, со една иста цел: Рушење на Заев, победа на Македонија!-порача Мицкоски.

Вечерва во Штип, на состанок во Општинскиот комитет. И повеќе генерации на заедничка маса, со една иста цел: Рушење на…

Posted by Hristijan Mickoski on Saturday, February 20, 2021