лондон

Пронајдени се 32 резултати на тема „лондон“
Свет

Мулти-Културализмот на дело: Медицинска сестра од Африка практикувала вуду магија и наведувала на проституција во Лондон

Медицинска сестра од Лондон, принудувала жени по потекло од Нигерија, на проституција во Германија. Како уцена, се заканувала со ВУДУ...