Свет 08. август 2020. / 12:46

(ВИДЕО) Протест во Германија против мерките за борба против Ковид-19

(ВИДЕО) Протест во Германија против мерките за борба против Ковид-19

Во германскиот град Штутгарт се одржува протест проти мерките кои Владата ги воведе за заштита од коронавирусот.

Засега протестот се одвива мирно, без инциденнти.