Скопје 11. март 2021. / 15:22

(ВО ЖИВО) Протест на угостителите кои организираат свадби

(ВО ЖИВО) Протест на угостителите кои организираат свадби

Угостителите и иницијативниот одбор на ресторани за организирани настани денеска повторно излегуваат на протест.

Тие цела година се оставени без работа, а македонската Влада воопшто не покажа интерес да им помогне со решавање на проблемите.

Протестот можете да го следите во живо на линкот во продолжение: