Свет 02. мај 2018. / 15:07

Ќе ве вознемири: Лав си го нападнал сопственикот (ВИДЕО)

Ќе ве вознемири: Лав си го нападнал сопственикот (ВИДЕО)

Британски сопственик на парк за диви животни во Јужна Африка е во болница, откако бил нападнат од лавот што го одгледувал од младенче.

Мајк Хоџ (67) се здоби со повреди на вратот и вилицата, откако лавот го нападнал и го влечел.