Скопје 28. август 2020. / 10:58

ВМРО-ДПМНЕ: Не помина лето откако Шилегов е градоначалник, а скопјани да не се под наезда на комарци

ВМРО-ДПМНЕ: Не помина лето откако Шилегов е градоначалник, а скопјани да не се под наезда на комарци

Шилегов ја откри Америка! Оправдувањето дека има комарци затоа што месецот е влажен, е исто како во јануари да се жали дека има снег затоа што е зима!, ова денеска преку соопштение го истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

Да не беше трагично ќе беше смешно! Не помина лето откако Шилегов е градоначалник, а скопјани да не се под наезда на комарци. Не помина лето, а да не се фрлаат милиони за прскање, а притоа да нема никаков ефект. Скопје не го заслужува дилетантизмот на Шилегов. Шилегов треба да си замине, додаваат од партијата.