петре шилегов

Пронајдени се 50 резултати на тема „петре шилегов“
Македонија

Попова: Дали Шилегов коцката по која газеа партизаните во ослободено Скопје си ја нареди во вилата во Маврово?

Петре Шилегов наместо да гради во Скопје, гради во Маврово, но за свои приватни потреби. Додека во Скопје една година нема направено...