Скопје 22. јуни 2020. / 10:41

(ВИДЕО) Родителите и учениците протестираат пред средното училиште „Д-р Панче Караѓозов“ во Скопје

(ВИДЕО) Родителите и учениците протестираат пред средното училиште „Д-р Панче Караѓозов“ во Скопје

Голема група на граѓани утринава се собра пред средното училиште „Д-р Панче Караѓозов“ во Скопје. Родителите и учениците протестираат поради тоа што не сакаат приемни испити за усписи во училиштето.