Сцена 16. април 2018. / 19:19

Пијана актерка ја нападнала Бијонсе и ја гризнала за лице

Пијана актерка ја нападнала Бијонсе и ја гризнала за лице

Американската поп пејачка Бијонсе била нападната и гризната за лице од страна на една актерка за време на ВИП забава.

Така барем го опишала настанот нејзината пријателка Тифани Хадиш.

Светските медиуми ја пренеле нејзината приказна и пренеле дека најверојатно станува збор за актерката Сара Лејтан.

Извор близ0к до музичката двојка открил дека Тифани ја прашала Бијонсе дали е вистина дека Сара ја гризнала за лице, прашање на кое пејачката панично изреагирала, мислејќи дека и Тифани ќе и го направи истото.