Македонија 22. август 2019. / 21:20

Заев верува дека во „Рекет“ нема инволвирани функционери од СДСМ

Заев верува дека во „Рекет“ нема инволвирани функционери од СДСМ

Премиерот Зоран Заев по ЦО на СДСМ вечерва изјави дека сите треба да внимаваат да не го кршат законот, без разлика кои се.

Тој вели дека законите во државата владеат.

Премиерот верува дека за „Рекет“ нема инволвирани луѓе од партијата, но ако за некого има докази вели дека секој треба да одговара.

Заев негираше дека разговарал со Боки 13 за Орце Камчев или Катица Јанева.