Македонија 31. мај 2020. / 20:11

Заев побара брзи избори – граѓаните му вратија дека е како Сулејман Реџепи!

Заев побара брзи избори – граѓаните му вратија дека е како Сулејман Реџепи!

Коментари во кој претседателот на СДСМ Зоран Заев го споредуваат со реисот Сулејман Реџепи, или пак дека Македонија денеска наликува на Ломбардија, а Заев само избори го интересираат, се појавија под фејсбук објавата на лидерот на партијата на власт во која тој повикува на брзи избори.

Иако допаѓањата на објавеното од страна на Заев се во голем број во коментарите речиси и нема луѓе кои ја поддржуваат идејата на поранешниот премиер за брзи избори.

Меѓу коментарите има и такви каде Зоран Заев го споредуваат со разрешениот реис Сулејман Реџепи.

Сите коментари на овој линк