Македонија 25. април 2019. / 12:35

(ВИДЕО) Заев: Доаѓаат медени години за нашата земја

(ВИДЕО) Заев: Доаѓаат медени години за нашата земја

Премиерот Зоран Заев на трибина ги yбедува младите колку е убаво да се живее во Македонија, каде што доаѓаат „медени години“.

Сите знаат дека доаѓа еден меден месец или медени години за нашата земја, вели Заев.