Македонија 26. октомври 2020. / 13:38

(ВИДЕО) ВО ЖИВО: Прес конференција на Филипче и Караџовски

(ВИДЕО) ВО ЖИВО: Прес конференција на Филипче и Караџовски

Следете ја во живо прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче и претседателот на Комисијата за заразни болести д-р Жарко Караџовски: