Македонија 15. октомври 2019. / 19:14

(ВО ЖИВО) Интервју на „Лидер“ со Александар Николоски околу последната одлука на ЕУ

(ВО ЖИВО) Интервју на „Лидер“ со Александар Николоски околу последната одлука на ЕУ

Во живо во студиото на „Лидер“ со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски околу последната одлука на советот на министри на ЕУ, на која не беше одлучено С. Македонија да добие датум за преговори.