Македонија 14. септември 2018. / 22:16

ВО ЖИВО: Дебата Александар Николоски – Радмила Шекеринска

ВО ЖИВО: Дебата Александар Николоски – Радмила Шекеринска

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и министерката за одбрана и заменик претседател на СДСМ Радмила Шекеринска вечерва дебатираат за актуелните теми во емисијата „360 степени“ на Алсат М телевизија.