радмила шекеринска

Пронајдени се 50 резултати на тема „радмила шекеринска“
Македонија

Средба Шекеринска-Бериша: Соработката меѓу Македонија и Косово води кон одржлив мир и стабилност во регионот

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска, заедно со делегација од Министерството и Армијата на Република Македонија денеска имаше...