Македонија 14. јули 2020. / 16:23

ВМРО-ДПМНЕ во водство во ИЕ 4: 1381 – 974 кај болните и изнемоштените

ВМРО-ДПМНЕ во водство во ИЕ 4: 1381 – 974 кај болните и изнемоштените

Како што дознаваме неофицијално во Изборната единица 4, за ВМРО-ДПМНЕ гласале 1381, додека СДСМ има 974 гласови. Денеска гласаа болни и изнемоштени лица и ова се неофицијалните резултати:

Ново Село 197-177
Богданци 35-44
Неготино 68-35
Могила 13-10
Василево 110-40
Струмица 259-191
Новаци 5-6
Кавадарци 100-37
Прилеп 280-210
Босилово 105- 92
Гевгелија 74-56
Демир Капија 35-29
Радовиш 60-30
Валандово 35-10

Конче 11-7