Македонија 14. септември 2018. / 23:13

(Видео) Заев: Секој што го бојкотира референдумот е противник на државата

(Видео) Заев: Секој што го бојкотира референдумот е противник на државата

На вечерашниот граѓански собир во Демир Хисар премиерот Зоран Заев упати нова навредувачка и скандалозна порака до граѓаните на Република Македонија.

-Секој што бојкотира за мене е противник на државата, изјави Заев на граѓански собир кој според него требало да ги промовира европските вредности.

Граѓаните прашуваат какви се тие европски вредности во кои премиерот го навредува и омаловажува сопствениот народ.