Македонија 22. мај 2019. / 18:45

(ВИДЕО) Заев: Ред е функционерите кои не работат да бидат тргнати

(ВИДЕО) Заев: Ред е функционерите кои не работат да бидат тргнати

Премиерот Зоран Заев пред малку уште еднаш потврди дека во моментот се прават длабински анализи и консултации со коалиционите партии за работата на поедини функционери, пренесе Канал 5.

Заев кажа дека ќе се почека извештајот на Европската Комисија за напредокот на земјава по што ќе соопшти кој се ќе биде сменет.