Македонија 25. октомври 2020. / 11:54

(ВИДЕО) Таравари: Митко Јанчев на изборите работеше за СДСМ, но сепак СДСМ во Кавадарци изгубија

(ВИДЕО) Таравари: Митко Јанчев на изборите работеше за СДСМ, но сепак СДСМ во Кавадарци изгубија

ВМРО-ДПМНЕ 2020 година беа послаби бидејќи имаа група која работеше за СДСМ, бивши функционери. Градоначалникот на Кавадарци работеше за СДСМ, а во Кавадарци СДСМ изгубија, рече Таравари во гостување во емисијата „Што не е јасно“.