Македонија 26. ноември 2019. / 12:47

(ВИДЕО) Со Зоран Љутков за дивеењето на „Шверцери“ во МНТ

(ВИДЕО) Со Зоран Љутков за дивеењето на „Шверцери“ во МНТ

Во денешното интервју на „Лидер“ разговаравме со актерот и претседател на комисијата за култура во ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Љутков.

Централна тема на интервјуто беше дивеењето на навивачката група „Шверцери“ во МНТ а како прашање ги отворивме и ситуациите во МНТ.

Погледнето го целото интервју: