Македонија 05. декември 2019. / 14:45

(ВИДЕО) Револтирана жена од Ѓорче Петров “партали” ги направи Заев и Наумовски

(ВИДЕО) Револтирана жена од Ѓорче Петров “партали” ги направи Заев и Наумовски

Револтирана жена од Ѓорче Петров, ги праша премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Наумовски каде се улиците и тротоарите, градинките и канализацијата што ги ветиле пред избори, и додаде дека ништо од тоа што го ветувале не го исполниле, да види премиерот и градоначлникот по какви калови им одат децата.

Заев изјави дека изјавата на жената е исценирана работа, и дека улицата кај што живeе жената е асфалтирана. Новинарот Фуркан Салиу ја однесе жената во автомобил за да му покаже каде живее, и го однесе на улица што не е асфалтирана и нема никаква канализација, и докажа дека премиерот Заев лаже.