Македонија 04. февруари 2021. / 10:57

(ВИДЕО) Ралповски гостин на Радио Лидер: Новиот закон за работни односи е циркузијада!

(ВИДЕО) Ралповски гостин на Радио Лидер: Новиот закон за работни односи е циркузијада!

Утрово лидерот на синдикалците, Благоја Ралповски гостуваше во емисијата „Утро со Златев“ на Радио Лидер.

Со него се зборуваше на повеќе теми како: притисоци од власта, новиот закон за работни односи и кога ќе биде истиот готов, но и за други теми и дискусии како „дали недела треба да биде неработен ден“.

На оваа емисија беа изнесени многу ексклузивни ставови. Целото гостување може да го погледнете во продолжение.