Македонија 24. февруари 2021. / 13:56

(ВИДЕО) Пристигна втората пратка на вакцини од Србија

(ВИДЕО) Пристигна втората пратка на вакцини од Србија

Од Србија пристигна втората пратка на вакцини на „Фајзер“ наменети за Македонија.

На примопредавањето е присутен министерот Венко Филипче, заедно со неговиот колега од Србија, Златибор Лончар.