венко филипче

Пронајдени се 49 резултати на тема „венко филипче“
Економија

Филипче задоволен од зголемувањето на платите на здравствените работници: Ваква инвестиција немало со години наназад

Направивме многу напори и не само што докторите ќе добијат 10 проценти зголемување на платата од јануари 2019 година, туку и медицинските...
Македонија

Владина делегација во Женева на Конвенцијата за елиминација на сите форми на дискриминација на жената

Делегација на Владата предводена од министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска присуствуваше на одбрана на Шестиот периодичен...
Македонија

Филипче на форум во Женева: Резистентноста на антибиотиците е најголема закана за нашето здравје

Резистентноста на антибиотици е една од трите најголеми закани за нашето здравје и време е да ја кренеме свесноста за овој голем јавно-здравствен...