србија

Пронајдени се 44 резултати на тема „србија“
Регион

Обдукцијата докажала самоубиство, но мајката на Бојана има две добри причини да верува дека нејзината ќерка е убиена

Во целосен шок сум, ова е гром од ведро небо. Тој дена беше весела, како и секој друг ден. Ручавме и заминав на рабпта. Следното утро ја...
Регион

На цариниците им рекол дека нема што да пријави – кога ја отвориле приколката имале што да видат (ФОТО)

Бугарин дошол на српската граница и на цариниците им рекол дека нема што да пријави, но тие потоа откриле дека заборавил на една „ситница”. Имено,...