Македонија 15. февруари 2021. / 12:18

(ВИДЕО) Интервју со најактивниот пратеник во Собранието

(ВИДЕО) Интервју со најактивниот пратеник во Собранието

Ова утро гостин во „Утро со Златев“ на Радио Лидер беше младиот пратеник Бојан Стојаноски кој од собранискиот институт беше прогласен за најактивен пратеник од актуелниот пратенички состав.

Со Стојановски разговаравме за актуелните политички случувања.