Македонија 16. октомври 2019. / 15:29

(ВИДЕО) Интервју на „Лидер“ со функционерите на ОМ и ВМРО-НП кои преминаа во опозиција

(ВИДЕО) Интервју на „Лидер“ со функционерите на ОМ и ВМРО-НП кои преминаа во опозиција

Во денешното интервју на „Лидер“ разговаравме со поранешниот претседател на млади во Обединети за Македонија, Михаил Новковски и поранешната членка на ИК на ВМРО-НП, Марија Бојковска.

Тие откриваат зошто ја напуштија власта и прејдоа рамо до рамо со опозициската ВМРО-ДПМНЕ.